【English Information】ページ開設のお知らせ

2009.09.14

本校ホームページ内に「English Information」のページを開設しました。

本校では、立教学院の一貫連携教育の目標の1つとして掲げている「生きた英語を使う能力」に力を入れています。
今回開設した「English Information」のページでは、高校生が1年間の海外留学を通して学んだことや、本校で勤務するNative Speakerのコラムなどを紹介して、「英語の立教」ならではのページを展開していく予定です。
是非、一度ご覧ください。

The “English Information” page has just opened on our homepage.
We put emphasis on the ability to use “living English language” which is one of our goals for consistent cooperative education at Rikkyo Gakuin.

On our newly opened page, ”English Information”, we will introduce what a high school student learned through one year of studying abroad, and also introduce a column by one of the native English speakers who teaches at our school. We will also develop more pages based on “Rikkyo for English language studies” in the near future.
Have a look !